ADÜ'de Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Yerel

ADÜ'de Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

ADÜ\'de Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

ADÜ, Oryantasyon Programı kapsamında yeni gelen öğrencilere üniversitede mevcut olan topluluklar, fırsatlar ve organizasyonlar ile ilgili bilgi verdi.

28.09.2013 10:54  Güncelleme: 11:00

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi 'Oryantasyon Programı' kapsamında yeni gelen öğrencilere fakülte ve bölümlerinin yanı sıra, üniversite genelinde mevcut olan topluluklar, fırsatlar ve organizasyonlar ile ilgili bilgi verildi.

Program esnasında yaptığı konuşmada Ziraat Fakültesinin sahip olduğu imkanların oldukça gelişmiş olduğunu dikkat çeken Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, eğitim kalitesinin gelmiş olduğu yüksek seviyeyi vurguladı.

Ziraat Fakültesi ilk mezunlarından olan ve şu an özel bir tarımsal firmanın pazarlama bölümü'nde çalışan Ziraat Mühendisi Ayşegül Uludağ yaptığı konuşmasında, ADÜ Ziraat Fakültesi'nde verilen eğitimin kendisine sağladığı üstünlükleri anlattı ve iş yaşamına ilişkin "Genç Ziraat Mühendisi" adaylarına önemli ipuçları verdi.

Son olarak, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Barış Kara ADÜ'nün öğrenci topluluklarıyla ilgili bir sunum yaptı. Oryantasyon Programı Ziraat Fakültesi araştırma ve uygulama alanları ve laboratuvarların tanıtımı ile son buldu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ADÜ'de Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement