Afad-sen Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Afad-sen Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Afad-sen Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Afad-Sen Adıyaman şubesi üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

01.07.2015 13:24

Afad-Sen Adıyaman şubesi üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Adıyaman Afad-Sen İl Başkanı İbrahim Emre yaptığı İftar yemeği konuşmasında, Afad-Sen olarak Ramazan ayında üyelerine verdiği iftar yemeğinin her yıl geleneksel olarak düzenleyeceklerini belirtti. Mübarek Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı öncesinde sendika üyeleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Afad-Sen İl Başkanı İbrahim Emre, sendikaya sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Emre, "6525 sayılı yasada yapılan değişiklikle AFAD çalışanlarının sosyal denge tazminatı ve yemek ödemeleri kesildi. Bugüne kadar AFAD çalışanlarının sayısal çoğunluğundan fayda elde eden ancak özlük haklarının korunması bir tarafa ellerindeki mevcut hakların gitmesine göz yuman sendikalara, artık geç de olsa 'dur' demenin zamanı gelmiştir. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri ile birlikte el ele, omuz omuza mücadele etmeye devam edeceğiz. AFAD çalışanlarının tek gücü olan Afad-Sen çatısı altında birleşelim" dedi.

Ayrıca davetlerini kırmayıp yemeğe katılan yöneticilere ve sendika üyelerine şükranlarını belirtti.

İftar yemeğine, Adıyaman Afad-Sen İl Başkan Yardımcısı Ömer Yücedağ, İş Yeri Temsilcisi İsmail Köse ile Arama Kurtarma Şube Müdürü Abdurrahman Biçer ve davetli üyeler katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Afad-sen Üyeleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement