Ahmet Kılıçarslan, Geleceğin Yıldız Futbolcu Adayı - Son Dakika
Yerel

Ahmet Kılıçarslan, Geleceğin Yıldız Futbolcu Adayı

Ahmet Kılıçarslan, Geleceğin Yıldız Futbolcu Adayı

Futbol hayatına Kütahya Türk Telekomspor'da başlayan Kütahya'nın genç yeteneklerinden Ahmet Kılıçarslan profesyonel olarak oynadığı futbolu şimdi Arsinspor kadrosunda yer alarak sürdürüyor.1991 Kütahya Merkez doğumlu olan Ahmet Futbol hayatına Kütahya Türk Telekomspor'da başladı.2007'de Kütahyasporda profesyonel olan Ahmet Kılıçarslan, 2008 Genclerbirliği'ne transfer oldu 2 yıl Gençlerbirliği forması giydi.

06.01.2012 14:43

Futbol hayatına Kütahya Türk Telekomspor'da başlayan Kütahya'nın genç yeteneklerinden Ahmet Kılıçarslan profesyonel olarak oynadığı futbolu şimdi Arsinspor kadrosunda yer alarak sürdürüyor.

1991 Kütahya Merkez doğumlu olan Ahmet Futbol hayatına Kütahya Türk Telekomspor'da başladı. 2007'de Kütahyasporda profesyonel olan Ahmet Kılıçarslan, 2008 Genclerbirliği'ne transfer oldu 2 yıl Gençlerbirliği forması giydi. Toplam 14 gol atarak A2 şampiyonu olan kadronun en önemli oyuncusu oldu. Kılıçarslan daha sonra birçok kulübün transfer listesinde yer almaya başladı.

2010 yılında Tavşanlı Linyitspor ile anlaştı ve 1 sezonda 13 gol atarak tekrar dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arkasında Tavşanlı Linyitin Hocası Mustafa Akçay'ın tavsiyesi ile Arsinspor ile kiralık sözleşmesi imzaladı.

3.Lig'de güçlü kadrosu ile üst sıraları zorlayan Arsinsporda ilk devrede 5 gol atan Ahmet Kılıçarslan takımında başarılı bir forvet olmayı sürdürüyor.

Kütahya'dan maddi imkansızlıklar içerisinde yetişen ve başarıyı yakalayan genç yeteneklerden olan Kılıçarslan futbolda kazandıkları ile aile bütçesine yardımcı olurken sergilediği başarı ile de Kütahya'nın gururu oluyor.

Futbol hayatındaki hedeflerini anlatan Ahmet Kılıçarslan, en büyük hedefinin Süper Lig'de oynamak olduğunu söyledi. Kılıçarslan, "Süper ligde oynamak isterim. Çünkü Süper Lige yapancı değilim. 2 sene Gençlerbirliği'nde oynadım ve tekrar Arsinspor'da kendimi gösterip Süper Lig takımlarına transfer olmak istiyorum. Bunun için elimden gelen çalışmayı yapıyorum. Şuan için birkaç Karadeniz takımından teklif var. Ancak ben dediğim gibi iyi bir sezon geçirip Süper Lig'de bir takıma transfer olup Kütahya'yı orda temsil etmek istiyorum" diye konuştu.

06.01.2012 14: 23 TSİ

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ahmet Kılıçarslan, Geleceğin Yıldız Futbolcu Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement