AK Parti'den Çaycuma'da Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'den Çaycuma'da Gövde Gösterisi

AK Parti\'den Çaycuma\'da Gövde Gösterisi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma'ya gelerek, belediye başkan adayları ve mevcut Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e destek verdi.

25.03.2014 20:09  Güncelleme: 20:15

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yerel seçim çalışmaları kapsamında Çaycuma'ya gelerek, belediye başkan adayları ve mevcut Belediye Başkanı Mithat Gülşen'e destek verdi.

İstasyon Mahallesi'nde düzenlenen halk toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen eşi Gönül Gülşen, Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, İlçe Başkanı Vedat Emeksiz, İl Genel Meclisi üyesi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Başkan Gülşen'e başarılar dileyerek sözlerine başlayan Ulupınar, "Bizim bu bölge seçimlerde en rahat olduğumuz yer. Biz Zonguldak'ın rekorunu burada kıracağız. Bu hizmetlerin karşılığı olarak halkımızın ilgisi ve sevgisi ortadadır. Zaman zaman Çaycuma'ya geliyoruz, son günlerde hükümetimiz, teşkilatlarımızla Çaycuma'ya çok önem vermekteyiz. Çaycuma, Zonguldak'ın parlayan yıldızı. Coğrafi durumu her türlü gelişime müsait, insanları çalışkandır. Tren yolu, havaalanı buradadır. Türkiye'nin en büyük limanlarından birisi de burada olacaktır. Öncellikle Çaycuma'da yakın zamanda nüfusun çok büyük derecede arttığını göreceksiniz. Özellikle Filyos-Saltukova bölgesinde büyük şehirlerin kurulduğunu göreceksiniz. Buralar çok kıymetlenecek. Buralarda işsiz gencimiz kalmayacak. Devasa yatırımcılar buraya gelecek. Yüzyılın konuştuğu Filyos Projesi'nin ihalesini yaptık. Hayaldi, yapamaz dediler, her seçimde Filyos'la herkesi kandırıyorsunuz dediler, ihaleyi yaparken kim vardı orada? Çaycuma'lı kardeşlerim, buradaki kardeşlerim, Köksal Bey ve ben vardım. İnanın Zonguldak'tan CHP'nin bir tane temsilcisi ve bir milletvekili yoktu. Çaycumalı milletvekili de yoktu. Çaycuma her geçen gün nüfusu, değeri artan bir şehirdir. Birkaç sene sonra buraları tanıyamayacaksınız. Dışarıdan göç alacağız. Burası sadece Çaycuma'nın değil Bartın ve Karabük'ün kurtuluşudur. Bunu biz herkese anlatmamız lazım. Bu ilin en büyük projesini Başbakanımız bizlere armağan etti." dedi.

Çaycuma Belediye Başkanı ve AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Mithat Gülşen de, seçilmesi halinde yarım kalan projelere devam edileceği gibi, Çaycuma'yı bölgenin cazibe merkezi haline getirecek hizmetleri en hızlı biçimde hayata geçireceklerini ifade etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti'den Çaycuma'da Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement