Ak Parti, Nazilli'de Seçim Zaferini Harmandalı Oynayarak Kutladı - Son Dakika
Yerel

Ak Parti, Nazilli'de Seçim Zaferini Harmandalı Oynayarak Kutladı

Ak Parti, Nazilli\'de Seçim Zaferini Harmandalı Oynayarak Kutladı

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Türkiye’de tek başına iktidar olmalarını ve Aydın’da vekil sayısının artırılmasını coşkuyla kutladı.

02.11.2015 12:10

AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı Türkiye'de tek başına iktidar olmalarını ve Aydın'da vekil sayısının artırılmasını coşkuyla kutladı.

Kutlamalarda AK Parti milletvekili Abdurrahman Öz, İlçe Başkanı İmran Acar, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ertürk ve AK Parti milletvekili adayı Hakan Erürker'ün Harmandalı oynaması geceye damga vurdu.

Kutlamalara, AK Parti Aydın milletvekili Abdurrahman Öz, İlçe Başkanı İmran Acar, Başkan Yardımcısı Ali Ertürk ve parti yöneticileri, AK Parti Aydın milletvekili adayları Hakan Erürker ve Ersin Esenlik ile binlerce AK partili vatandaş katıldı. Sokağa dökülen Nazillili AK Partililer ilçe binası önünden yürüyüşe geçti. Son olarak Belediye Meydanı önüne gelen coşkulu kalabalık, AK Parti milletvekili Abdurrahman Öz, İlçe Başkanı İmran Acar, İlçe Başkan Yardımcısı Ali Ertürk ve AK Parti milletvekili adayı Hakan Erürker'ün Harmandalı oynamasıyla iyice coştu. Kutlamalar Aydın milletvekili Abdurrahman Öz ile ilçe başkanı İmran Acar'ın partililerine seslenmesiyle son buldu. Konuşmasına Aydınlı ve Nazillilere teşekkür ederek başlayan AK Partili vekil Öz, "Yaklaşık 8 ay süren maratonun ardından Allah'ım hamdolsun olsun ki tek başımıza iktidar olduk. 1 Kasım saat 22: 30'da harmandalı oynayacağız demiştik. Bugün sözümüzü tuttuk ve coşkuyla harmandalımızı oynadık" dedi. Ardından kısa bir konuşma da ilçe başkanı İmran Acar yaptı. Acar, "Sizlerle gurur duyuyoruz. Bugünden sonra artık Nazilli'nin iktidar partisi, Aydın'ın iktidar partisi ve Türkiye'nin iktidar partisi olarak mücadele edeceğiz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ak Parti, Nazilli'de Seçim Zaferini Harmandalı Oynayarak Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement