
Ak Parti Zonguldak İl teşkilatı dayanışma toplantısı Devrek Çınar Otel’de gerçekleşti.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) 6. İl dayanışma toplantısı İl, İlçe ve Belde teşkilatları Çınar Otelde bir araya geldi. Ev sahipliğini Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar’ ın üstendiği toplantıya Zonguldak Milletvekillileri Polat Türkmen, Fazlı Erdoğan ve Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda partililer katıldı.
Toplantıda konuşma yapan Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, davetlilere yaptığı hizmetler ile ilgili kısa bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti.
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Hamdi Uçar toplantıda şunları kaydetti:
“Ak Partinin yapmış olduğu icraatlar bir takım sivil toplum kuruluşları tarafından vatandaşlara yanlış lanse edilerek yıpratılmaya çalışmaktadırlar. Son dönemlerde türbanla ilgili eleştiriler var. Toplumumuzun manevi değerleri vardır. Bu değerlere dil uzattığınız zaman büyük sıkıntılar meydana gelir. Türbanla ilgili eleştirilerde bulunanlar ülke genelinde gerginlik yaratmak için ellerinden geleni yapmaktadırlar. Bu gerginliği yaratanlar maalesef parlamento çatısı altında görev yapanlardır”
Toplantının daha sonraki bölümü basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
(FE-SŞ-Y)
03.02.2008 16:48 TSİ
Son Dakika › Yerel › Ak Partililer Devrek Çınar Otelde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?