Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Akçakale\'de Seçim Güvenliği Toplantısı

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

01.10.2015 17:17

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Akçakale Kaymakamlığı makam odasında yapılan genel seçim toplantısına, Kaymakam Eyüp Fırat, İlçe Jandarma KomutanıYüzbaşı Cem Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Mahmut Çetin, İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Kaymakam Eyüp Fırat, "Demokrasilerin asli unsurlarından olan seçimlerin, huzur ve güven içerisinde geçmesi, seçimlere katılan siyasi partilere yasal hükümlerin bir kez daha hatırlatılması amacıyla toplantı yapıldı. Ayrıca seçim kampanyalarının yasada belirtilen hükümler dahilinde karşılıklı anlayış içerisinde, demokratik bir şekilde gerçekleşmesi, parti yetkililerinin bu husustaki görüşlerinin alınması amaçlandı. Sizlerin de malumunuz, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 2015 Türkiye Genel Seçimler için parti temsilcilerimiz ile istişarelerde bulunuyoruz. Milli iradenin sandığa daha iyi yansıya bilmesi için her türlü güvenlik tedbiri alındı" dedi.

Kaymakam Fırat, seçimlerin Akçakale'de huzur içerisinde tamamlanmasını ümit ettiklerini ifade etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Akçakale'de Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement