Aksaray İl Milli Eğitim Akçed ile İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika
Yerel

Aksaray İl Milli Eğitim Akçed ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Aksaray İl Milli Eğitim Akçed ile İşbirliği Protokolü İmzaladı

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) arasında "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 2. Kur’an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması" işbirliği protokolü imzalandı.

11.12.2013 14:01

Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Aksaray Kültür Çevre Gençlik Spor Kulübü Derneği (AKÇED) arasında "Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 2. Kur'an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması" işbirliği protokolü imzalandı.

"Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları 2. Kur'an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması" işbirliği protokolü Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri ve AKÇED Başkanı Ali Özlük tarafından imzalandı. İmzalanan protokol hakkında bilgi veren AKÇED Yönetim Kurulu Üyesi Gürsel Arslan, toplumun her kesimini Allah'ın (C.C.) son mesajı ile buluşturmak, Kur'an-ı Kerim'i anlayarak okuma konusunda farkındalık oluşturmak, toplumun Kur'an algısını, Allah'ın (C.C.) "oku" emrindeki muradına muvafık hale getirmek amacıyla yarışmanın tertip edileceğini söyledi.

Sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapılarak bu tür projelerin ve kültürel faaliyetlerin hayata geçirilmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, bu tür yarışmaların kültürlü bireylerin yetişmesine katkıda bulunacağını ifade etti. Deneri, protokol kapsamında yarışma tarihine kadar projenin okullarımızda duyurulacağını, müracaat sayısına göre il merkezinde veya ilçelerde okul tahsis edeceklerini ve kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize gerekli kolaylığın sağlanacağını aktardı. Kur'an-ı Kerim Meal Bilgi Yarışması için kayıtların 1 Ekim 2013 - 31 Ocak 2014 tarihleri arasında olacağını söyleyen AKÇED Başkanı Ali Özlük, sınavın 9 Mart 2014 Pazar Günü Saat: 10.00'da yapılacağını sözlerine ekledi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aksaray İl Milli Eğitim Akçed ile İşbirliği Protokolü İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement