Aktar, İstifa Etti - Son Dakika
Yerel

Aktar, İstifa Etti

Aktar, İstifa Etti

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Acarlar Belediyespor'un uzun süredir teknik direktörlük görevini sürdüren Osman Aktar, görevinden istifa etti.

09.12.2013 17:44

Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden Acarlar Belediyespor'un uzun süredir teknik direktörlük görevini sürdüren Osman Aktar, görevinden istifa etti. Yöneticilerle yaptıkları görüşmelerde fikir ayrılıkları yaşadıklarını kaydeden Aktar, Acarlar Belediye Başkanı Aşkın Şimşek ile görüşerek istifasını verdiğini söyledi.

Son oynadığı karşılaşmada Sazlı Belediyespor'a 3-0 'lık skorla mağlup olan Acarlar Belediyespor'un teknik direktörü Osman Aktar, kulüp yönetiminin değişmesinin ardından sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Acarlar Belediyespor'a önündeki dönemde başarı dileyen Aktar şunları söyledi: "Yönetim ile aramızda sıkıntılar oluşmuştu. Takımımızla birlikte Acarlar Belediyespor'un kaderiyle oynamamak için bugüne kadar sıkıntılara rağmen görevimizi devam ettirdik. Ancak, istediğimiz şartlar oluşmadı ve hedef değişimi yaşandı. Bundan dolayı istifamı sundum. Görev yaptığım beş sezon içerisinde bizimle amatörce mücadele eden tüm sporcularıma ve yöneticilerime teşekkür ederim" - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aktar, İstifa Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement