Ali Selvi, Veteriner Hekimler Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Ali Selvi, Veteriner Hekimler Odası'nı Ziyaret Etti

Ali Selvi, Veteriner Hekimler Odası\'nı Ziyaret Etti

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, beraberinde Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki Sadak ile birlikte yeni hizmet binasına taşınan Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.11.2015 13:44

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, beraberinde Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki Sadak ile birlikte yeni hizmet binasına taşınan Malatya Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Malatya İli Veteriner Hekimler Odası Başkanlığını ziyaret etti. Veteriner Hekimler Odası Başkanı Ertuğrul Özdemir, ziyaretlerinden dolayı İl Müdürü Ali Selvi'ye teşekkür etti. Ziyarette Malatya hayvancılığı, hastalıklarla mücadele, suni tohumlama hizmetlerinde gelinen son durum, hayvan kayıt sistemleri, koruyucu aşılama çalışmaları ile hayvancılık desteklemeleri hakkında yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ayrıca serbest veteriner hekimlerin sahada yaşadıkları sıkıntılar ve bu sıkıntıların giderilebilmesi için yapılması gerekenler de konuşuldu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ali Selvi, Veteriner Hekimler Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement