Alıcık, Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Alıcık, Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti

Alıcık, Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti

Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Haluk Alıcık, “Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan yeni okul binasının bahçe düzenlemesi ve peyzajının yapılması için gereken çalışmalar yapılacak” dedi.

12.12.2015 18:00

Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Haluk Alıcık, "Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan yeni okul binasının bahçe düzenlemesi ve peyzajının yapılması için gereken çalışmalar yapılacak" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaretinde Nazilli Belediyesi tarafından yapılan okul giriş çıkış yolunu inceledi. Okulun güney ve kuzey cephesine bakan yolların yapımı da dahil olmak üzere okul bahçesine de döşenen parke taşlı alanlarda da incelemelerde bulunan Başkan Alıcık'a okul öğrencilerinin ilgisi yoğun oldu. Öğrenciler öğretmenler ve okul idarecileri ile sohbet eden Başkan Alıcık okulun diğer ihtiyaçları konusunda bilgi aldı. Bu yıl eğitim ve öğretime başlayan yeni okul binasının bahçe düzenlemesi ve peyzajının yapılması için istekte bulunan okul idarecilerine çalışmaların yapılması için gerekli birimlere talimatların verileceğini söyleyen Haluk Alıcık "okulumuzun etrafındaki yol düzenlemelerini öğrencilerimizin sıkıntı çekmemesi için belediye olarak en kısa süreçte tamamlamıştık. Nazilli Belediyesi yaptığı rutin hizmetlerin yanı sıra okullarımızda, camilerimizde yapılması gereken eksikleri tamamlıyor. Bundan sonrada imkanlarımızın elverdiği ölçüde okullarımıza yardım ve desteklerimize devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Alıcık, Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement