Altındağ Zabıtası İş Başında - Son Dakika
Yerel

Altındağ Zabıtası İş Başında

Altındağ Zabıtası İş Başında

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı ve pasta yapan iş yerlerini denetledi.

11.10.2013 17:38

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Gıda Denetim Ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tatlı ve pasta yapan iş yerlerini denetledi. Kurban Bayramı'nı ağız tadıyla geçirebilmeleri için titizlikle denetim yapan ekipler, genel hijyen kurallarına uymayan işletmelere cezai işlem uyguladı.

Tatlı imalathaneleri ve tatlı satan işletmelerin hijyen durumları, resmi evrakları, ürünlerin son kullanım tarihleri ve çalışanların sağlık karnelerini kontrol eden zabıta müdürlüğü ekibi, Altındağ'ın her mahallesinde denetimlerini sıklaştırdı. Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, Kurban Bayramı öncesinde baklava gibi şerbetli tatlılar başta olmak üzere tatlı satışlarının fazlalaştığına dikkat çekerek "Bayram öncesi bu sektöre yönelik denetimlerimizi sıklaştırmaktayız. Üretim aşamasından satışa kadar her alanda kurallara uyulmasını sağlamaya özen gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla tatlı alabilmesi, bayramı ağız tadıyla geçirmesi için çalışıyoruz " dedi.

BAYRAM ÖNCESİ SIKI DENETİM

Vatandaşları alışveriş yaparken ürünlerin son kullanım tarihlerine ve hijyenik olup olmadığına dikkat etmeleri konusunda uyaran Onaycı, yapılan denetimlerde istenilen koşulları yerine getiremeyen ve eksik belgesi bulunan iş yerlerine süre verilerek eksiklerin giderilmesinin istendiğini belirtti. Onaycı, "Yeniden yapılan denetimlerde de tespit edilen eksiklikler devam ediyorsa cezai işlem uyguluyoruz" diye konuştu. Onaycı ayrıca vatandaşların karşılaştıkları her türlü olumsuzluğu 24 saat açık olan 310 35 25- 26- 27 No'lu telefona ve zabita@altindag.bel.tr adresine bildirebileceklerini de hatırlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Zabıtası İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement