Antalya Büyükşehir Belediyesi Serikli Çiftçilere Destek Verdi - Son Dakika
Yerel

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serikli Çiftçilere Destek Verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Serikli Çiftçilere Destek Verdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarımın, hayvancılığın ve üretimin sürdürülebilirliği ilkesiyle Serikli çiftçilere 140 arı kovanı, 4 hamur yoğurma makinesi ve 2 adet salça makinesi hibe etti. Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma ilkesiyle kırsal bölgelerdeki üreticilere desteklerini sürdürüyor. Serik'te bal üretimi yapan arıcılara 140 arı kovanı teslim eden belediye, kadınların vakitlerinden tasarruf etmesini sağlamak amacıyla da 4 hamur yoğurma makinesi ve 2 adet salça makinesi desteği sağladı.

25.12.2023 12:42

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Serik'teki çiftçilere arı kovanı, hamur yoğurma ile salça makineleri hediye edildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığınca üreticilere yönelik destekler devam ediyor.

Bu doğrultuda bal üretiminin yoğun olduğu Serik'te üreticilere 140 arı kovanı, zamandan tasarruf etmeleri amacıyla 4 hamur yoğurma makinesi ve 2 de salça makinesi hibe edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Hasdümen Mahalle Muhtarı Sadık Kalay, yapılan yardımların ilçedeki üreticileri rahatlattığını belirtti.

Salça makinesinin hanımlar için büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Kalay, "Önceden el gücü ile zor oluyordu. Şimdi makine sayesinde 3 günde yapılan salça 2 saatte yapılacak." ifadesini kullandı. ???????

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya Büyükşehir Belediyesi Serikli Çiftçilere Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement