Antalya'da Münib Engin Noyan Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Antalya'da Münib Engin Noyan Rüzgarı

Antalya\'da Münib Engin Noyan Rüzgarı

Kepez Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, sanatçı ve yazar Münib Engin Noyan 'Kuran'ı Yaşamak, Kuran'la Yaşamak' konulu esprileriyle konferans verdi.

07.11.2012 13:58  Güncelleme: 14:03

Kepez Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında, sanatçı ve yazar Münib Engin Noyan 'Kuran'ı Yaşamak, Kuran'la Yaşamak' konulu esprileriyle süslediği bir konferans verdi.

Erdem Bayazıt Kültür Merkezi (EBKM)'nde düzenlenen konferansa, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Hasan Bozdemir ile 600'ün üzerinde davetli

katıldı. Konuşmasına Kepez'de ilk konferansı olduğunu ifade ederek başlayan Münib Engin Noyan,

'Kuran'ı Yaşamak, Kuran'la Yaşamak' konulu konferans başlığı ile aslında çok şeyi ifade ettiğini belirterek, bugün hayatını bir şekilde idame ettirebilen herkesin Kuran'ı anlamaya yetecek kadar akıl ve fikir sahibi olduğunu söyledi. Günümüzde ailelerin çocukları için öncelikle onları iyi bir üniversiteye yerleştirme kaygısı taşıdığını dile getiren Engin Noyan, bu kaygının aslında insanların büyük bir gerçeği görmelerini engellediğini söyledi. Noyan, günümüzde artık ailelerin çocuklarına Kuran'ı öğretecek bilgisi olmadığına dikkat çekti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kültür ve sanat etkinliklerinin her geçen gün artarak devam ettiğini belirterek, Münib Engin Noyan gibi önemli isimleri Kepez'de ağırlayarak Antalyalılar için keyifli sohbet ortamları oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasının sonunda sanatçı ve yazar Münip Engin Noyan'a teşekkür plaketi ile çiçek takdim etti.

Konferansın ardından Münip Engin Noyan, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi fuayesinde kitaplarını imzaladı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya'da Münib Engin Noyan Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement