Avrupa Şampiyonu Akgül Memleketi Yıldızeli'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Avrupa Şampiyonu Akgül Memleketi Yıldızeli'ni Ziyaret Etti

Avrupa Şampiyonu Akgül Memleketi Yıldızeli\'ni Ziyaret Etti

Finlandiya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 3’üncü kez Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül memleketi Yıldızeli’ni ziyaret etti.

08.05.2014 12:01

Finlandiya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında 3'üncü kez Avrupa Şampiyonu olan Taha Akgül memleketi Yıldızeli'ni ziyaret etti.

Avrupa Güreş Şampiyonasında tarih yazan ve 3. kez Avrupa Güreş Şampiyonu olan Taha Akgül memleketine gelerek bir takım ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin'i makamında ziyaret eden Şampiyon Akgül, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Şampiyonumuz hepimizin göğsünü kabartmıştır, almış olduğu başarıyla gurur duyduk ve çok mutlu olduk. Başarılarının devamını diliyorum. İlçemizde böylesine değerli sporcuların çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Şuanda ilçemizde alt yapıdan gelişen sporcularımızda ciddi anlamda başarılar alıyorlar bizde bunlara elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz ve böylece geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlıyoruz ifadelerini kullandı.

Kaymakam Zengin ziyaretin anısına, Akgül'e Cumhuriyet altını hediye etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Avrupa Şampiyonu Akgül Memleketi Yıldızeli'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement