Aydınlı Şoför Esnafına Sağlık Dopingi - Son Dakika
Yerel

Aydınlı Şoför Esnafına Sağlık Dopingi

Aydınlı Şoför Esnafına Sağlık Dopingi

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kendi sağlığından çok taşıdığı insanların sağlığını düşünen şoför esnafına uygun koşullarda sağlık hizmetinden yararlanma imkanı sağladıklarını belirtti.
Aydın Şoförler ve...

20.11.2013 10:15

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, kendi sağlığından çok taşıdığı insanların sağlığını düşünen şoför esnafına uygun koşullarda sağlık hizmetinden yararlanma imkanı sağladıklarını belirtti.

Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası ve Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Özel Aydın Kent Hastanesi arasında şoför esnafıyla birinci derece yakınlarına indirimli sağlık hizmetinden yararlandıracak bir protokol imzalandı. Protokol imza törenine Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası-Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç, Özel Aydın Kent Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyda Sönmez Meuwissen, Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili Oktay Mantar, Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Mustafa Dağlı ile Özel Aydın Kent Hastanesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Gülhan Yardım katıldı.

Aydınlı şoför esnafı ve birinci derece yakınlarına yüzde 25 indirimle sağlık hizmetlerinden yararlandırmayı sağlayan işbirliği protokolü Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası-Aydın Şoförler Otomobilciler Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç ile Özel Aydın Kent Hastanesi Başhekimi Dr. Şeyda Sönmez Meuwissen tarafından karşılıklı olarak imza altına alındı.

İmzalanan protokolle her iki kuruma üye olan kişiler ve aile yakınlarına indirimli genel check up hizmeti verilecek. Bu hizmet karşılığında üye ve aile yakınları 100 TL hizmet bedeli ödeyecek. Özel Aydın Kent Hastanesi, SGK kapsamındaki tüm işlemlerde üye ve ailelerine yüzde 25 indirim yapacak ve ücretsiz acil servis hizmeti verecek.

Üye odaklı hizmet anlayışını benimsediklerine işaret eden Başkan Semih Özmeriç, şoförlerin büyük sorumluluk gerektiren toplumsal bir mesleği icra ettiklerini söyledi. Bu yüzden şoför esnafının sağlığına daha fazla dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Özmeriç, "Üyelerimize faydalı olacak her türlü kişi veya kurumla işbirliği yapmaya hazırız. Bizler sorumluluğu çok büyük olan bir mesleğin mensuplarıyız. Bunun için beş duyu organımızın sağlığını korumamız gerekiyor. Sadece kendi sağlığımızı değil, taşıdığımız binlerce insanın hayatını riske atmamak için sağlığımıza dikkat etmemiz gerekiyor. Üyelerimizin sağlığının korunması ve uygun imkanlarda sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak için Aydın Kent Hastanesi ile bir görüşme yaptık. Sağladığımız bu işbirliği sayesinde üyelerimiz genel check up hizmetinden 100 TL gibi bir fiyatla yararlanma imkanına kavuştu. Ayrıca diğer sağlık hizmetlerinde de hastane tarafından üyelerimize yüzde 25 indirim yapılacak. Bu imkanlardan sadece üyelerimiz değil, aynı zamanda aileleri de yararlanabilecek" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınlı Şoför Esnafına Sağlık Dopingi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement