Aydınspor 1923'den Asılsız Transfer Haberlerine Tepki Geldi - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'den Asılsız Transfer Haberlerine Tepki Geldi

Aydınspor 1923\'den Asılsız Transfer Haberlerine Tepki Geldi

Aydınspor 1923'te bazı basın organlarında yer alan Akhisar Belediyespor'dan Kerem Bulut'un transfer edileceği şeklindeki haberin doğru olmadığı öğrenildi.

27.07.2013 15:04  Güncelleme: 15:19

AYDIN (AA) - Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydın spor 1923'ün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, basında çıkan bazı transfer haberlerinin üzüntü ile karşılandığı belirtildi.

Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarını sürdüren Aydınspor 1923'te bugün bazı basın organlarında yer alan Akhisar Belediyespor'dan Kerem Bulut'un transfer edileceği şeklindeki haberin doğu olmadığı belirtilerek, şu açıklama yapıldı:

"Son günlerde kulübümüzün yetkili organlarının ilgisi ve bilgisi dahilinde olmayan transfer haberlerinin sıklaşmaya başladığını görmekteyiz. Bu tür haberler yapılış tarzı ve şekli Aydınspor 1923 Kulübünün yönetim ve taraftarları tarafından üzüntü ile karşılanmaktadır. Kulübümüz, 2013 - 2014 futbol sezonunda 2. lig Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi vereceği 28 kişilik kadrosuyla, Fenerbahçe Spor Kulübüne ait Topuk Yaylasında kampta bulunmaktadır. 7 Ağustos tarihlerinde ikinci kamp dönemine Bolu Koru Otel'de başlayacaktır. Bu kamp sonrası Teknik Direktörümüz Hüsnü Özkara ve ekibinin vereceği rapor doğrultusunda bırakılacak ya da transfer edilmesi istenen mevkiler olabilir. Bu rapor doğrultusunda yönetim kurulumuz 23 Ağustos'ta transfer yapılıp yapılmayacağına karar verecektir. Bu karar resmi sayfamızda 24 Ağustos günü spor kamuoyu ile paylaşılacaktır. Bu süre zarfında resmi olarak yapılacak açıklamamız dışındaki hiç bir haber yorum ya da konuşmaların dikkate alınmamasını spor kamuoyuna saygılarımızla rica ederiz."

Öte yandan siyah beyazlı ekip 1 Ağustos tarihinde Eyüpspor ile hazırlık maçı yapacağı belirtildi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'den Asılsız Transfer Haberlerine Tepki Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement