Balıkesir İli Edremit Körfezi Fabrika Voleybol Şenliği Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir İli Edremit Körfezi Fabrika Voleybol Şenliği Yapıldı

Balıkesir İli Edremit Körfezi Fabrika Voleybol Şenliği Yapıldı

Türkiye’nin 12 farklı ilinde faaliyette olan 17 okulda çocukları voleybolla buluşturmayı ve ülkemizdeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Fabrika Voleybol, Balıkesir Edremit’te Mini Voleybol Şenliği düzenlediHalka açık olarak gerçekleştirilen şenlikte, Edremit Kapalı Spor Salonuna kurulan mini voleybol sahaları ile tüm çocuklar voleybol sayesinde unutulmaz bir gün yaşadılar.

13.12.2015 16:21

Türkiye'nin 12 farklı ilinde faaliyette olan 17 okulda çocukları voleybolla buluşturmayı ve ülkemizdeki lisanslı voleybolcu sayısını artırmaya yönelik çalışmalarını sürdüren Fabrika Voleybol, Balıkesir Edremit'te Mini Voleybol Şenliği düzenledi

Halka açık olarak gerçekleştirilen şenlikte, Edremit Kapalı Spor Salonuna kurulan mini voleybol sahaları ile tüm çocuklar voleybol sayesinde unutulmaz bir gün yaşadılar.

Türkiye Voleybol Federasyonu çocuklara voleybolu sevdirmek ve eğlenmelerini sağlamak amacıyla 12 ilde 17 okulla fabrika voleybol hareketi adında proje hazırladı. Bu proje kapsamında 9. Durakları ve 2015 yılının son durağı Edremit oldu. Yaklaşık olarak 200 minik voleybolcunun katıldığı organizasyon Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Türkiye Voleybol Federasyon Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş, Türkiye Voleybol Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Metin Mengüç, Türkiye Voleybol Federasyon İl Temsilcisi Sezai Doğan, çok sayıda öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Minik voleybolcuların temsili voleybol maçlarından sonra katılımcılara katılım sertifikaları dağıtıldı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Fabrika Voleybol Hareketi İş Geliştirme Yönetmeni Fuat Fırat "Türkiye voleybol federasyonu olarak 12 ilde 17 okulla çocuklara voleybol sevgisini aşılamak için böyle bir proje geliştirdik. şu ana kadar Samsun, Eskişehir, Çanakkale, Mersin, Muğla, Antalya, Aydın ve İstanbul'da etkinlikler düzenledik şu an 2015 itibari ile son durağımız Edremit oldu. yeni yılda da bu projeye hızla devam edeceğiz halkımızın ilgisinden memnunuz daha da memnuniyet kazanmak gençlerimize voleybolu sevdirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir İli Edremit Körfezi Fabrika Voleybol Şenliği Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement