Başkan Alıcık'a Bayanlardan Bayrak Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Başkan Alıcık'a Bayanlardan Bayrak Hediyesi

Başkan Alıcık\'a Bayanlardan Bayrak Hediyesi

Nazilli Belediyesi bünyesinde açılan ‘elde kırk yama kursu’ kursiyerleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a sağladığı imkan ve desteklerden dolayı hazırladıkları Türk Bayrağı’nı hediye etti.

23.06.2014 17:39

Nazilli Belediyesi bünyesinde açılan 'elde kırk yama kursu' kursiyerleri, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a sağladığı imkan ve desteklerden dolayı hazırladıkları Türk Bayrağı'nı hediye etti.

Geçtiğimiz hafta Lütfi Selek Kültür Merkezinde 'Sandıktan Dökülen İnciler' adlı sergileri ile dikkatleri üzerlerinde toplayan Elde Kırk Yama kursiyerleri Başkan Alıcık'a bayrak hediye etti. Serginin açılışında şehir dışında olmasından dolayı katılamayan Başkan Alıcık Nazilli'ye dönüşünde ziyaret ettiği elde kırk yama kursiyerlerinin sergisinde en anlamlı hediyeyi aldığını söyledi. Kursiyerler, elde kırk yama usulü olarak yaptıkları Türk Bayrağı'nı, ayağının tozu ile şehir dışından gelerek sergilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a teslim ederek kendilerine sağladıkları imkan ve desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Sergiyi ilgi ve beğeni ile gezen Başkan Alıcık, tamamen el emeği göz nuru olan eserler hakkında kurs eğitmeni Nihal Erbakan ve kursiyerlerden bilgiler alırken tüm kursiyerleri ayrı ayrı kutladı. Öğrenme isteklerini ve üretkenliklerini yaşla sınırlamayacağının belirten Başkan Alıcık; "Bayanlarımızı yürekten kutluyorum. Öğrenme isteklerini ve üretkenliklerini yaşla sınırlamamaları örnek gösterilecek bir davranış. İnsanların her yaşta bir şeyler öğrenip üretime katkıda bulunabileceklerinin güzel bir örneğini bayanlarımız burada göstermişler. Her birinin ellerine gönüllerine, gözlerine sağlık. Bu kurs sayesinde boş zamanlarını boşa geçirmek yerine değerlendirirken aynı zamanda evlerine de katkı sağlayan kursiyerlerimiz eskilerde kalmış bir geleneği de yaşatmış oldular. Her birini canı gönülden kutluyorum ve benim için hazırladıkları değerli hediyeleri için de ayrıca teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Alıcık'a Bayanlardan Bayrak Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement