Başkan Bakıcı'dan Öğrencilere Destek Sözü - Son Dakika
Yerel

Başkan Bakıcı'dan Öğrencilere Destek Sözü

Başkan Bakıcı\'dan Öğrencilere Destek Sözü

Simurg Kişisel Gelişim Merkezi Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında önce Huzurevindeki yaşlılara konser verdi, daha sonra da Kent Belleği'nde bir konser verdi.

28.04.2014 13:41

Simurg Kişisel Gelişim Merkezi Çağlayan Sesler Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları kapsamında önce Huzurevindeki yaşlılara konser verdi, daha sonra da Kent Belleği'nde bir konser verdi. Selçuk Belediye Başkanı Dr.Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen'in de katıldığı Kent Belleği'ndeki konser büyük beğeni ile izlendi. Başkan Bakıcı, bundan sonra yapılacak olan bu tür etkinliklere Selçuk Belediyesi olarak daha çok destek verecekleri sözünü verdi.

Simurg kişisel Gelişim Merkezi Çağlayan Sesler Çocuk Korosunun hazırladıkları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları etkinlikleri büyük beğeni topladı. 6 yıldan bu yana Simurg Kişisel gelişim merkezinde çalışmalarını sürdüren ve Galina Gül'ün yönetimindeki koro, ilk olarak Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzur Evindeki yaşlılara konser verdi. Hafta sonunda ise kent Belleğinde konser veren koro, tüm katılımcıların büyük beğenisini topladı. Kent Belleğinde düzenlenen etkinliğe Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, Ak Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen, veliler ve vatandaşlar katıldı. Birbirinden güzel şarkılar seslendiren öğrencilere zaman zaman eşlik eden katılımcılar, oldukça başarılı olan bu öğrencileri büyük beğeni ile alkışladılar.

Kendilerine etkinlikler için destek veren Selçuk Belediyesi'ne, huzurevi personeline ve Kent Belleği personeline teşekkür eden Uzman Psikolojik Danışman Sema Köseoğlu, koro yönetmeni Galina Gül ve koroda görev alan tüm öğrencileri tebrik etti.

Böyle bir etkinliği izlemekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuk Belediye Başkanı Dr. Zeynel Bakıcı, öncelikle yapmış oldukları bu güzel etkinlikten dolayı tüm öğrencileri kutladığını belirtti. Buradaki öğrencilerin etkinliğini izlerken kendi çocuklarının aklına geldiğini, bu anlamda bu tür etkinliklerin daha çok yapılması gerektiğine dikkat çeken Başkan Bakıcı, Selçuk Belediyesi olarak bundan sonra çok daha büyük etkinlikler yapacaklarının sözünü verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Bakıcı'dan Öğrencilere Destek Sözü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement