Başkan Doğan İkm Derneği'ni Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan İkm Derneği'ni Ağırladı

Başkan Doğan İkm Derneği\'ni Ağırladı

Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr.

28.04.2013 11:55

Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarına büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kısa adı İKM olan İzmit Kent Merkezi Derneği'ni makamında ağırladı.

Dernek Başkanı Ahmet Emre Aydın ve Dernek Üyeleri Murat Öztürk, Volkan Kürşat, Göksel Genç, Özgür Metin, Fatih Batı, Fatih Sevinç ve Murat Karan'ın katıldığı ziyarette Başkan Doğan ve dernek yönetimi fikir alışverişinde bulunarak, ortak çalışmalar hakkında görüştüler.

Ziyarette konuşan İKM Başkanı Ahmet Emre Aydın "Yeni yönetim olarak göreve geleli 2 hafta oldu. İzmit sokaklarına hakim bir yönetim oluşturduk. 11 kişiyi yeni arkadaşlarımızdan seçtik Bekirpaşayı'da dernek bünyemize kattık. Kısa bir süre içinde yeni üye katılımları yapacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahseden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan "Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Burası sizin yeriniz. Esnafın temsilciliği önemli ve zor bir iş. İlçemizde irili ufaklı 13 bin esnaf var. Bu esnafların büyük kısmı kentimizde bulunan AVM'lerden olumsuz etkileniyor. İzmit Belediyesi olarak biz ve esnaf temsilcileri olan sizler bu etkilenmeyi en aza indirmek için birlikte çabalamalıyız. Pazar koşullarına uyum sağlamaları için değişime onları ikna etmeliyiz. Seminerlerle, eğitimlerle ne gerekiyorsa onu yaparak İzmit esnafının güçlenmesini sağlamalıyız" dedi.

Çağın rekabet koşullarına uyum sağlayan bir esnaf profili oluşturulmasının çok gerekli olduğuna dikkat çeken Başkan Doğan "esnafımızla birlikte, sizlerin de desteğiyle İzmitli esnafımıza yeni ufuklar açmamız lazım. Bizim hedefimiz İzmit'i 7 gün 24 saat yaşayan bir şehir haline getirmek. Dernek olarak size bu noktada önemli iş düşüyor. Bir an önce kurumsallaşma sürecini tamamlamalı ve yeni üyeler edinmelisiniz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan İkm Derneği'ni Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement