Başkan Doğan: "Okullara Destek Devam Edecek" - Son Dakika
Yerel

Başkan Doğan: "Okullara Destek Devam Edecek"

Başkan Doğan: "Okullara Destek Devam Edecek"

Eğitime verdiği destek herkesçe bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr.

02.10.2013 10:31

Eğitime verdiği destek herkesçe bilinen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yeni eğitim öğretim döneminde de okul ziyaretlerine devam ediyor. Doğan son olarak Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek eğitimciler ve öğrenciler ile görüştü.

İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Adnan Uysal ile birlikte ziyaret ettiği Yahya Kaptan İlköğretim Okulu'nda Okul Müdürü Orhan Gönen tarafından karşılanan Başkan Doğan, okula yöneticileri ve öğretmenlerle sohbet etti. Periyodik aralıklarla ziyaret ettiği okulların eksiklerinin giderilmesi adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifadede eden Başkan Doğan, "Okullar bizi geleceğe taşıyacak en önemli güçlerden biri. Bu nedenle sorumluluk alanımızda olmamasına rağmen okullarımıza karşı sorumluluk duyuyor ve destek veriyoruz. Desteklerimiz her zaman devam edecek " dedi.

Yahya Kaptan İlköğretim Okul Müdürü Orhan Gönen Başkan Doğan'ın ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını ifade ederek "Eğitime yaptığı katkılardan dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Doğan: 'Okullara Destek Devam Edecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement