Batı Trakya Türklerinde Altay Dönemi - Son Dakika
Yerel

Batı Trakya Türklerinde Altay Dönemi

Batı Trakya Türklerinde Altay Dönemi

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Yalova Şubesi'nin olağan kongresinde İsmail Altay başkanlığa seçildi.

20.01.2014 17:55

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Yalova Şubesi'nin olağan kongresinde İsmail Altay başkanlığa seçildi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Yalova Şubesi'nin 13'ncü olağan kongresi Bahane Kafe'de yapıldı. Kongreye Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Taner Mustafaoğlu da katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan kongrede faaliyet ile gelir ve gider raporları ibra edildi. Seçimler öncesinde kısa bir konuşma yapan Genel Başkan Taner Mustafaoğlu, "Yalova'da güzel çalışmalar yapılıyor. Derneğimizde tam bir ibrlik ve beraberlik hakim. Genel merkez olarak biz de derneğimizin Yalova Şubesi ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep diyalog içerisinde olacak ve desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bu dönem aday olmayacağını daha önceden duyuran BTTDD Yalova Şubesi Başkanı Hasan Tekçe ise, "Bu derneğin başkanlığını yapmanın onur ve gururu içerisindeyim. Artık bayrağı yeni bir arkadaşımıza devretme zamanı geldi. Yeni başkanımız ve yeni yönetimimizle daha dinamik bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şimdiden hepimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Ardından tek listenin aday olduğu kongrede seçimler gerçekleştirildi. Seçimler sonrasında İsmail Altay başkanlığındaki liste üyeler tarafından kabul edildi. Görev dağılımı ise önümüzdeki günlerde yapılacak. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Batı Trakya Türklerinde Altay Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement