Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi'nde Gerginlik - Son Dakika
Yerel

Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi'nde Gerginlik

Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi\'nde Gerginlik

Adıyaman’ın Besni İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda iki adayın yakınları arasında gerginlik yaşanınca polis devreye girdi.

05.01.2014 20:58

Adıyaman'ın Besni İlçesi Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın genel kurulunda iki adayın yakınları arasında gerginlik yaşanınca polis devreye girdi.

Besni Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede divan başkanlığını Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Mustafa Salman yaparken, kongrede mevcut Başkan Ali Can ve Mitat Songur aday oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan kongre, gündem maddelerinin okunması ile devam etti. Faaliyet, denetim ve bilanço raporlarının okunmasından sonra açılan müzakerelerde söz alan olmadığı için raporlar ayrı ayrı oylanarak oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddelerinin okunmasının ardından seçime geçildi. Oy kullanma esnasında adayların yakınları arasında sözlü tartışma çıktı. Taraflar arasındaki tartışma arbedeye dönüşünce araya polis girdi. Polis ekipleri olayları büyümeden yarıştırdı.

435 delegeden 396'sının oy kullandığı seçimde 393 oy geçerli sayılırken, 3 oy geçersiz sayıldı. İki adayın yarıştığı kongrede geçerli sayılan 393 oydan 214'ünü Ali Can alırken, 179'unu ise Mitat Songur aldı. Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı'na Ali Can yeniden seçilerek güven tazeledi. Yönetim kuruluna ise Mehmet Durmuş, Nusret Çetin, Mehmet Şahin, Ayhan Koç, Mehmet Karlıdağ ve İrfan Atalay seçildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Kongresi'nde Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement