Beydağ Baraj Kır Restoran Yeni Yüzüyle Baharı Karşılayacak - Son Dakika
Yerel

Beydağ Baraj Kır Restoran Yeni Yüzüyle Baharı Karşılayacak

Beydağ Baraj Kır Restoran Yeni Yüzüyle Baharı Karşılayacak

Beydağ Belediyesi’nin işletmeye başladığı Baraj Kır Restoran da bahar mevsimi öncesi tadilat çalışmaları sürüyor.

26.03.2015 12:11

Beydağ Belediyesi'nin işletmeye başladığı Baraj Kır Restoran da bahar mevsimi öncesi tadilat çalışmaları sürüyor.

Beydağ Belediyesi, Beydağ Barajı sosyal tesislerinde işletmeye başladığı Baraj Kır Restoran da tadilat çalışmalarını devam ettiriyor. Restorantın iç mekanı genişletilirken, mutfak bölümü de tamamen yenileniyor. Öte yandan, mekanın tuvalet ve lavaboları da yeniden düzenlendi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, "İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından birini karşılamakta olan Beydağ Barajı kenarındaki belediyemize ait Baraj Kır Lokantasında hizmetlerin halkımıza daha iyi ve sağlıklı bir ortamda sunulabilmesi, gelen misafirlerin memnuniyetlerinin sağlanması amacıyla Şubat ayı başında başlatılmış olan tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp tesisleri halkımızın ve dışarıdan gelen misafirlerimizin hizmetine ve beğenisine sunmak istiyoruz" dedi.

Restoranın çehresinin değişeceğini kaydeden Şentürk, "Endüstriyel mutfakla birlikte daha geniş bir menü ile halkımıza hizmet vermek istiyoruz. Önemli yeniliklerle tesislerimizi geliştireceğiz. Bahar mevsimiyle birlikte huzurlu bir ortama ve güzel bir manzaraya sahip tesisimize bekliyoruz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beydağ Baraj Kır Restoran Yeni Yüzüyle Baharı Karşılayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement