Bilecik'te "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" Konferansı - Son Dakika
Yerel

Bilecik'te "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" Konferansı

Bilecik\'te "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" Konferansı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" konulu konferans verildi.

04.05.2016 18:17

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" konulu konferans verildi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda verilen konferansa, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Vali Yardımcısı Hıdır Kahveci, Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü İbrahim Taş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan, kurum müdürleri, üniversite öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Her yıl 21 Mayıs günü kutlanan "Dünya Biyoçeşitlilik Günü" kapsamında Orman ve Su İşleri Bakanlığı 2. Bölge Müdürlüğü Bilecik Şube Müdürlüğü ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen "Bilecik Florasını Değerlendiriyor" konferansına konuşmacı olarak Prof. Dr. Cengiz Türe katıldı.

Konferansta konuşma yapan Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yaşanılan yerlerin florasının bulunmasında en büyük yardımın üniversiteler tarafından verildiğini belirterek, "Üniversitelerimizin yaptığı çalışmalarla bu değerlerimiz ortaya çıkacak. Daha sonrasında görevler bize de düşüyor. Hep birlikte değerlerimizi korumaya yönelik çalışmayı yürütüp bu zenginliğimizi muhafazası ve gelecek nesillere aktarılması konusunda bize düşeni yapmaya çalışacağız. Çalışmada emeği geçenleri kutluyorum ve yeni yetişen gençliğin bu zenginliğinde farkında olarak bize bahşedilen bu nimetin de farkında olarak koruma ve kontrol konusunda güzel çalışmalar yapacağına inanıyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Cengiz Türe, konuklara Bilecik Florasını Değerlendiriyor konulu konferansını verdi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilecik'te 'Bilecik Florasını Değerlendiriyor' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement