Bu Kez Veliler Yarıştı - Son Dakika
Yerel

Bu Kez Veliler Yarıştı

Bu Kez Veliler Yarıştı

Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne beldesinde, veliler bilgilerini yarıştırdı.

04.04.2013 12:16

Mersin'in merkez Toroslar ilçesine bağlı Gözne beldesinde, veliler bilgilerini yarıştırdı.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gözne İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenci velilerinin yarıştığı "Veliler Yarışıyor" bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmaya, Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Erol Özdemir, Toroslar Milli Eğitim Müdürü Ali Yılmaz ile öğrenci velileri katıldı.

Yarışma öncesinde bir konuşma yapan Kaymakam Çıtak, velileri cesaret ve ilgilerinden dolayı kutladı. Eğitimde okul-veli işbirliğinin başarının temel anahtarı olduğunu belirten Çıtak, "Gördük ki, bu okulumuz bu işi başarmıştır. İdarecilerimizi ve öğretmenlerimi kutluyorum" dedi.

Etkinliği yapmaktaki amaçlarının, taşımalı eğitim verildiği için velilerle okul arasındaki iletişimin artırılması olduğunu kaydeden Okul Müdürü Yavuz Gündüz ise "Velilerimiz, Türkçe ve matematik ile genel kültür konularında yarışmaya hazırlandılar. Eksik oldukları konuları öğretmenlerimizden öğrendiler. Gördük ki, velilerimiz en az öğrencilerimiz kadar gayretliler. İstedik ki, bu programla onları yüreklendirelim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan yarışmada, öğrenci velileri arasında büyük çekişme yaşandı. Bilgi yarışması sonucunda dördüncü sınıfların öğrenci velileri birinci oldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bu Kez Veliler Yarıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement