Burcukaya Köyüne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Burcukaya Köyüne Anlamlı Ziyaret

Burcukaya Köyüne Anlamlı Ziyaret

Bitlis’in Ahlat ilçesinde devam eden Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Burcukaya Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

17.08.2016 10:59

Bitlis'in Ahlat ilçesinde devam eden Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında Burcukaya Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Ahlat Kültür ve Eğitim Vakfı (AKEV) İstanbul, İzmir, Antalya, Manisa, Kocaeli, Mersin ve Van Ahlat dernekleri tarafından Ovakışla Belediyesi ve Burcukaya köyüne bir ziyaret gerçekleştirildi. Derneklerin Ovakışla Belediyesi eş başkanları Ahmet Demir ve Servin Karakoç'u makamında ziyaretlerinin ardından Burcukaya köyüne geçildi.

Burcukaya köyünde dernek temsilcilerini karşılayan Ahlat İSDER yöneticilerinden Hantemir Güneş ve köy halkı, gerçekleşen ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Daha sonra Hantemir Güneş ailesinin evine misafir olan dernek üyelerine öğle yemeği ikram edildi. Yemeğin ardından oldukça samimi sohbetler yapılırken, çeşitli konularda görüş alışverişinde de bulunuldu.

Daha sonra Burcukaya İlkokulu'nu ziyaret eden dernek temsilcileri ve üyeleri, burada okulun tüm öğrencilerine tek tek kırtasiye ve giyim malzemesi dağıttılar. Öğrencilere yakın ilgi gösteren dernek temsilcileri, daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burcukaya Köyüne Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement