Burfaş ve Bkhb'den Sağlık Personeline İndirim Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Burfaş ve Bkhb'den Sağlık Personeline İndirim Uygulaması

Burfaş ve Bkhb\'den Sağlık Personeline İndirim Uygulaması

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği (BKHB) ile Bursa Park Bahçe Sosyal Kültürel Hizmetler Ticaret A.Ş (BURFAŞ) arasında, kamu hastanelerinde görev yapan sağlık personelinin BURFAŞ tesislerinden indirimli yararlanmasına yönelik protokol imzalandı.

02.01.2014 16:55

Bursa Kamu Hastaneleri Birliği (BKHB) ile Bursa Park Bahçe Sosyal Kültürel Hizmetler Ticaret A.Ş (BURFAŞ) arasında, kamu hastanelerinde görev yapan sağlık personelinin BURFAŞ tesislerinden indirimli yararlanmasına yönelik protokol imzalandı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, BKHB Genel Sekreteri Op. Dr. Yavuz Baştuğ ve BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy tarafından imzalanan indirim protokolü ile kamu hastanelerinde görev yapan sağlık personeli, BURFAŞ tarafından işletilen sosyal tesislerden yüzde 15 indirimli yararlanacak.

Gümüşsoy, BURFAŞ sosyal tesislerinde sağlık personelini ağırlamaktan memnunluk duyacaklarını belirterek, BKHB Genel Sekreterliği ile süregelen iş birliğinin artarak devam etmesini diledi.

Baştuğ ise sağlık personelinin çalışma şartlarının iyileştirilmesi adına sosyal hayatta da birtakım ayrıcalıklar edinmesi ve motivasyonlarının güçlendirilmesinin önemli olduğunu kaydederek, BURFAŞ yetkililerine teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Burfaş ve Bkhb'den Sağlık Personeline İndirim Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement