Burhaniye'de Süleyman Soylu Rüzgarı Esti - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Süleyman Soylu Rüzgarı Esti

Burhaniye\'de Süleyman Soylu Rüzgarı Esti

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu büyük ilgi gördü.

19.03.2013 18:45

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Ak Parti İlçe Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu büyük ilgi gördü.

Reha Yurdakul Kültür Merkezi'ni dolduran vatandaşlar Soylu'nun konuşmasını ayakta alkışladı. AK Parti İlçe Başkanı Özer Koyuncu'nun ev sahipliğini yaptığı İlçe Danışma Kurulu büyük ilgi görürken, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu'nun katılımı da ilgiyi artırdı. İlçe Başkanı Özer Koyuncu yaptığı açış konuşmasında konuklara hoş geldiniz derken, ilçede bu güne kadar yapılan hizmetleri anlattı. Milletvekili Ali Aydınlıoğlu da konuşmasında 18 Mart gibi önemli bir günde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Aydınlıoğlu, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun aralarında bulunmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Salondaki kalabalığın ilçede AK Partili Belediye başkanının ayak sesleri olduğunu anlatan Aydınlıoğlu, Edremit'te selin yaralarının sarılacağını söyledi.

Kürsüye gelen Süleyman Soylu da, Ecdadın tarih yazdığı bir günde yörede bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kocaseyit köyünde yapılan törenlerde vatandaşların emanetin farkında olduklarını gördüğünü anlatan Soyla, geleceğin Türkiyesi için çalıştıklarını bildirdi. Türkiye'nin her yerinde partili kadınların çok çalıştığını anlatan Soylu, her zaman mazlumun yanında olacaklarını bildirdi. Son 10 yılda Türkiye'nin çok geliştiğini anlatan Soylu,, çok önemli bir fırsatın yakalandığını anlattı. Türkiye'de

çok önemli hizmetlere imza atıldığını bildiren Soylu, Burhaniye de Ak partili belediye başkanlığı için çok çalışılmasını istedi. Soylu 2014 Mart ayında AK partili belediye başkanını kısmet etmesini istedi. Zaman zaman konuşması alkışlarla kesilen Soylu, partili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Vatandaşlar Süleyman Soylu ile fotoğraf çektirebilmek için adete birbirleriyle yarıştı. AKP İlçe Danışma Meclisi toplantısına Süleyman Soylu ve milletvekili Ali Aydınlooğlu'nun yanı sıra AKP İl Başkanı Avukat Mahmut Poyrazlı, Gömeç Belediye Başkanı Naim Kocabıyık, Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Büyükdere Belde Belediye Başkanı Hüseyin Asarlı ile çevre ilçe başkanları ve partililer katıldı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Süleyman Soylu Rüzgarı Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement