Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı Ziyaret Etti

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası\'nı Ziyaret Etti

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Bursa Valisi Şahabettin Harput,  Türkiye'de bir ilk olan "Uydu Destekli Taksi Araç Takip Sistemi, Güvenlik ve İletişim Merkezi" ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

28.03.2013 14:52

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret eden Bursa Valisi Şahabettin Harput, Türkiye'de bir ilk olan "Uydu Destekli Taksi Araç Takip Sistemi, Güvenlik ve İletişim Merkezi" ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulunu ziyaret eden Bursa Valisi Şahabettin Harput'u Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Vekili görevinden dolayı Ankara'da bulunan Başkan Hasan Topçu'nun yerine Oda Başkan Vekili Turgay Kıvılcım, Genel Sekreter Dilaver Çevik ve Oda Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Uydu Destekli Taksi Araç Takip Sistemi, Güvenlik ve İletişim Merkezi" hakkında bilgi alan Şahabettin Harput, araç takip sistemimi nasıl çalıştığını ekrandan izledi. Araç takip sistemi ile telefonla görev başında bulunan ticari taksi şoförüne canlı bağlanarak taksi şoförüyle bir süre konuştu. Şoföre görevinde başarılar dileğinde bulunan Harput, acil butonuna bastırarak araç takip sistemi çalışmalarını uygulamalı olarak gerçekleştirdi. Bursa'da ilk olarak uygulanan Takip sistemini çok beğenen ve Oda Başkanlığı'nın turizmle ilgili yaptığı önemli çalışmalara verdiği desteği belirten Vali Harput,

başarılar diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Valisi Şahabettin Harput, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement