Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı - Son Dakika
Yerel

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı\'nın Vefatı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu."

07.05.2013 16:26

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatına ilişkin, "Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu. Şimdi vefat haberi gelince fevkalade üzüldüm" dedi.

Bursa'da yayın yapan AS TV'de bir programa telefon bağlantısıyla katılan Arınç, dün akşam Yazıcı'nın ailesiyle görüştüğünü ve durumu hakkında bilgi aldığını söyledi.

"Tüm haberler durumun kritik olduğunu gösteriyordu. Şimdi vefat haberi gelince fevkalade üzüldüm" diyen Arınç, Yazıcı'ya Allah'tan rahmet, Bursa halkı, kulüp, futbolcular, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı diledi.

Arınç, Yazıcı'nın maçlardan sonra geçirdiği rahatsızlığı bildiğini belirterek, ona, "Son zamanlarda kendini çok yoruyorsun. Bu maçlar seni fevkalade üzüyor, yıpratıyor. Gelmesen daha iyi olur" dediğini hatırlattı.

Yazıcı'nın, Bursaspor'a tutkusundan dolayı maçlara gelmekten vazgeçmediğini anlatan Arınç, şunları kaydetti:

"Yazıcı'yı öncelikle bir parlamenter olarak Meclis'te tanıdım. Zannediyorum iki dönem görev yaptı. Başlangıcını birlikte yaptık, daha sonra ticaret hayatında ilerledi. Bursa'ya geldiğim zamandan itibaren de seçimden bu yana iyi ilişkilerimiz oldu. İbrahim bey beni severdi. Ben de ona sevgi ve saygı duyardım. Bursaspor'un konularını birlikte görüşürdük. Benden birkaç ricası olmuştu. Onları birlikte yapmaya çalıştık. Tabii Süper Lig şampiyonu olmuş bir Bursaspor'un başkanı olarak o sorumluluğun altında hissederdi kendini. Kulübe daha çok şeyler kazandırma gayreti içindeydi."

Arınç, cenaze töreninin 9 Mayıs'ta yapılacağını öğrendiği bilgisini vererek, o gün uluslararası toplantısı olmasına rağmen törene katılmaya çalışacağını sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcı'nın Vefatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement