Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri başlarken yurttaşların vergi kuyruğu endişesi de belediyeler tarafından ortadan kaldırılıyor.
Çankaya Belediyesi, vergi mükelleflerinin dünyanın her yerinden zahmetsiz bir şekilde ödeme yapabilmeleri için kurduğu internet sitesinden hizmet vermeye devam ediyor. Semtlerde açılan vergi tahsilat bürolarının ardından vergi kuyruklarını ortadan kaldıran Çankaya Belediyesi, internet bankacılığını devreye sokarak yurttaşların her yerden ödeme yapabilmelerini sağladı. Belediye'den yapılan açıklamada, "Yurttaşlarımız son gün olan 30 Kasım'a kadar beklemeden http://www.cankaya.bel.tr/vergi.asp linkinden
sorgulayacakları vergi borçlarını internet üzerinden kredi kartıyla ya da bizzat semt vergi tahsilat bürolarına yatırabilirler" denildi.
Bu ay öğle paydosları ve hafta sonları da saat 15.00'e kadar çalışacak olan Çankaya Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü, vergilerini çeşitli nedenlerden dolayı henüz ödeyememiş mükellefler için Kolej'de bulunan Merkez Tahsilat Şubesi'nde daha önce hafta içi her gün 08.00 -17.00 arası olan çalışma saatlerini 1 saat daha uzatarak 08.00 -18.00 olarak değiştirdi.
(TS-ÖK-Y)
Son Dakika › Yerel › Çankaya'da Vergi Ödemeleri İnternet Üzerinden de Yapılıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.