Çay Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Okullara Yazıcı Yardımı - Son Dakika
Yerel

Çay Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Okullara Yazıcı Yardımı

Çay Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan Okullara Yazıcı Yardımı

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından önceden belirlenen okullara 21 adet yazıcı yardımında bulunuldu.

09.10.2013 11:57

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından önceden belirlenen okullara 21 adet yazıcı yardımında bulunuldu.

Halk Eğitimi Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen yazıcı dağıtım töreninde konuşan Çay İlçe Kaymakamı Mustafa Üner, eğitime her daim destek vereceklerini belirtti. Üner, "Eğitim konusunda beklentiler çok farklı. Geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda kaliteli eğitim alabilmesi için birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız" dedi.

Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız ise, oda olarak güçlerinin yettiği kadar her yıl düzenli olarak okulların ihtiyaçlarına göre bilgisayar, oyun grupları ve projeksiyon cihazı yardımında bulunduklarını kaydetti. Kaygısız, "2013-2014 eğitim öğretim yılında ilçe merkez ve köy, kasaba okullarımıza 21 adet yazıcı yardımında bulunduk, okullarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.

Tören, Çay İlçe Kaymakamı Mustafa Üner'in Çay Ticaret Odası Başkanı Salih Kaygısız'a eğitime verdikleri desteklerden ötürü plaket vermesiyle sona erdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çay Ticaret ve Sanayi Odası'ndan Okullara Yazıcı Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement