Çelikhan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Çelikhan\'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçe Müftülüğü ve ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşların iş birliğiyle Çelikhan Ulu camii de düzenlenen "Kur'an ziyafeti ve hatim duası" ülkenin seçkin hafızları tarafından...

15.04.2013 01:41

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçe Müftülüğü ve ilçede faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşların iş birliğiyle Çelikhan Ulu camii de düzenlenen "Kur'an ziyafeti ve hatim duası" ülkenin seçkin hafızları tarafından gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Orhan Turan, Kutlu Doğum haftasına ilişkin konuşmalar yaparak, Hz. Muhammed ve insanlık onuru olduğunu belirtip, "Kutlu doğum haftası sevgili peygamber (S.A.S) efendimizin dünyaya teşriflerinin huzur ve mutluğunu yaşıyoruz. Güzel ahlakı en güzel doğruluğu yaşamayı insanlara gösteren Peygamber efendimiz Merhamet, hoşgörü ve sevgi gibi hassasiyetlerin ön planda olduğu bir dünya kurulmasını tavsiye etmiştir. Bu günlerde bir birimize olan sevgi ve muhabbetimizi kuvvetlendirelim" dedi.

Kutlu Doğum haftası nedeniyle düzenlenen 'Kur'an Ziyafeti' Ülkenin seçkin hafızlarından DİB Mushafları Kurulu Üyesi Ali Özgelen, Harran İlçe Müftüsü Hafızlık Dünya Birincisi Sebahattin Turan, Güzel Okuma Türkiye Birincileri Sefa Taşkesenli ve Ali Turhan tarafından izleyiciler güzel anlar yaşattılar. Program sonrası yaklaşık üç bin kişilik etli pilav dağıtıldı.

Düzenlenen Kutlu Doğum Haftasına, Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, İlçe Müftüsü Orhan Turan, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ve çok sayıda halk katıldı. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçede hafta buyunca çeşitli etkinliklere devam edileceği belirtildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement