Çelikhan'da Öğrencilere Trafik Dersi Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da Öğrencilere Trafik Dersi Veriliyor

Çelikhan\'da Öğrencilere Trafik Dersi Veriliyor

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kararıyla öğrencilere trafik dersi veriliyor.

11.04.2012 15:58

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kararıyla öğrencilere trafik dersi veriliyor.

Polis Haftası nedeniyle İlçe Emniyet Amirliği tarafından öğrencilere sinevizyon aracılığıyla trafik dersi veriliyor. İlk ders, Çelikhan Barbaros İlköğretim Okulu'nda İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Murat Coşkun tarafından verildi. Trafik kuralları eğitiminde, öğrencilere trafikte nasıl davranmaları gerektiği, trafik işaretleri, trafikte karşıdan karşıya geçiş, emniyet kemerinin önemi, sürücülerin dikkat etmesi gereken konular ve kaza anlarında yapılması gerekenler anlatıldı.

Trafikte bilinçlenmenin çok önemli olduğunu belirten Komiser Murat Coşkun, yaptığı açıklamada, "Çelikhan ilçemizdeki bütün okulları dolaşarak öğrencilere trafik bilgilendirme dersleri veriyoruz. Öğrencilerin gelecekte trafik kurallarına hazırlıklı olmaları ve bilinçlenmeleri için ders vermeye devam edeceğiz. Ayrıca her okulda iki öğrenci belirleyeceğiz. Okul geçit görevlileri trafik polis nezaretinde eğitilecek ve bu öğrencilere yetki vereceğiz, ilçede trafiğe müdahale edebilecekler" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da Öğrencilere Trafik Dersi Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement