Çerkezköy Emniyet Müdürü Ogan, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Emniyet Müdürü Ogan, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

Çerkezköy Emniyet Müdürü Ogan, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürü Murat Ogan, Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek şoförlerin sıkıntılarını dinledi.

12.01.2015 10:09

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürü Murat Ogan, Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek şoförlerin sıkıntılarını dinledi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ilk ziyaretini Çerkezköy Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yaptı. Emniyet Müdürü Ogan'ı Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Başkan Yardımcısı Aşkın Gündoğdu, Yönetim Kurulu üyeleri Nihat Yıldız, Dursun Aksu ile birlikte karşıladı. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarının haklı oldukları konularda kendilerine yardımcı olduğunu belirterek, "Özellikle şunu samimiyetimle ifade etmek istiyorum. Biz servisçiler olarak ne zaman başımız sıkışsa ya da bir derdimiz olduğunda İlçe Emniyet Müdürlüğümüz bizlere her zaman yardımcı oldu ve bizlere yol gösterdi" dedi.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ise, servisçilerin sıkıntılarını bildiğini belirterek, "Sıkıntılarınızı çok iyi biliyoruz. Ancak şu an sizin tüm sıkıntılarınızı çözümleyecek olan UKOME'dir. Tekirdağ'ın Büyükşehir olmasıyla birlikte artık il içindeki tüm ulaşım hizmetlerinden Ulaşım ve Koordinasyon Kurulu (UKOME) Daire Başkanlığı yetkili. Dolayısıyla artık toplu taşıma UKOME kontrolünde ve yetkisinde bulunduğundan bundan böyle tüm sorunlarımız UKOME tarafından çözümlenecek. Bizim kontrollerimizde istenilen belgeler bulunmuyorsa ceza kesmek zorundayız" diye konuştu.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, ikinci ziyaretini Akarsu Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifine yaptı. Ogan'ı Kooperatif Başkanı Ali Öztürk ve şoförler karşıladı. Ziyarette Başkan Ali Öztürk, ana yolların ve özellikle de şehir içindeki durakların önüne park edilen araçların kendilerini zor durumda bıraktığını kaydetti. Öztürk, Emniyet Müdürü Ogan'dan daha sıkı bir yaptırım yapmalarını istedi.

Öztürk'ü dinleyen İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy'ün bir sanayi kenti olması dolayısıyla artan nüfusuna paralel trafikteki araç sayısının da arttığını dile getirdi. İlçedeki trafik akışını düzgün şekilde sağlamak için çalıştıklarını belirten Ogan, "Ulaşım koordinasyonu artık Büyükşehir'e geçtiğinden yakında bu konu büyükşehir tarafından çözümlenir düşüncesindeyim" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Emniyet Müdürü Ogan, Şoförlerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement