Çeşme Belediyesi'nden "Çeşmekart" Alanlara Ayrıcalık - Son Dakika
Yerel

Çeşme Belediyesi'nden "Çeşmekart" Alanlara Ayrıcalık

Çeşme Belediyesi\'nden "Çeşmekart" Alanlara Ayrıcalık

Çeşme Belediyesi, ilçe nüfusunu ve buna bağlı olarak hizmet gelirini artırmak için “Adresim Çeşme” kampanyası kapsamında Çeşmekart uygulamasını da hayata geçirdi. Buna göre ikametlerini Çeşme'ye aldıracak yurttaşlara Çeşmekart uygulaması ile birçok ayrıcalık tanınacak.

19.12.2022 12:30  Güncelleme: 12:34

Çeşme Belediyesi, ilçe nüfusunu ve buna bağlı olarak hizmet gelirini artırmak için "Adresim Çeşme" kampanyası kapsamında Çeşmekart uygulamasını da hayata geçirdi. Buna göre ikametlerini Çeşme'ye aldıracak yurttaşlara Çeşmekart uygulaması ile birçok ayrıcalık tanınacak.

Birinci adresi Çeşme'de olanlara büyük ayrıcalık tanıyacak Çeşmekart'a kısa sürede yüzlerce kişi başvurdu. Çeşme'de yaşayanlara büyük avantaj sağlayan Çeşmekart ile vatandaşlar belediyeye ait sosyal tesislerden indirimli, belediye hizmetlerinden ve kültür sanat etkinliklerinden öncelikli, otoparklardan ve spor tesislerinden de ücretsiz faydalanabiliyor. Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, bu uygulama ile Çeşme'de yaşayan vatandaşlarımız Çeşmeli olmanın ayrıcalıklarını yaşayacak. Kısa sürede ciddi bir başvuru oldu. Haydi Çeşme Ailem, sen de birinci ikametini Çeşme'ye taşı, Çeşmekart'lı ol" dedi.

Sadece birinci ikametleri Çeşme'de olan vatandaşların faydalanabileceği Çeşmekart uygulaması çok kısa süre önce hayata geçmesine rağmen yüzlerce başvuru yapıldı. Çeşme Belediyesi'nin sunduğu imkanlardan öncelikli olarak yararlanmak isteyen vatandaşlar bu uygulamayı çok beğendiklerini belirtti.

Çeşmekart sahibi olmak isteyen vatandaşlar Çeşme Belediyesi uygulamasını indirirek, Çeşmekart üyelik başvurusu yapabilir, ya da https://www.cesme.bel.tr sitesinden Çeşmekart Başvuru İşlemlerine tıklayarak Çeşmekart sahibi olabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Çeşme Belediyesi'nden 'Çeşmekart' Alanlara Ayrıcalık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement