Ceyhan Emniyetine Destek Veren İş Adamlarına Plaket Verildi - Son Dakika
Yerel

Ceyhan Emniyetine Destek Veren İş Adamlarına Plaket Verildi

Ceyhan Emniyetine Destek Veren İş Adamlarına Plaket Verildi

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, emniyet müdürlüğüne sağladıkları katkılarından dolayı iş adamlarına teşekkür belgesi ile plaket verildi.

22.11.2013 16:12  Güncelleme: 16:11

Adana'nın Ceyhan ilçesinde emniyet müdürlüğüne sağladıkları katkılarından dolayı iş adamlarına teşekkür belgesi ile plaket verildi.

Ceyhan Öğretmen Evi'nde iş adamlarına verilen yemekli toplantıda konuşan Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan'ın her alanda "Örnek alan değil, örnek olan ilçe" haline geldiğini belirterek, asayişin sağlanmasında emniyete sağladıkları desteklerinden dolayı iş adamlarına teşekkür etti. Karakuş, "Emniyet teşkilatımıza destek olmak amacıyla başlatılan kampanya çerçevesinde kısa sürede toplam 5 adet araç ve 10 adet tablet bilgisayar alınarak teslim edilmiştir. Emniyet teşkilatı, yapılan bu yardımlar sonucunda kendisini vatandaşın güvenliğinden daha da fazla sorumlu hissedecek ve görevini en iyi şekilde yerine getirecektir. Ceyhan cömert insanların bulunduğu bir ilçe haline gelmiştir. Emniyet personeli Ceyhanlı vatandaşlardan güç ve destek alarak en huzurlu ilçe haline gelmiştir" dedi.

Zaman gözetmeden özveriyle çalıştıklarının belirten altını çizen İlçe Emniyet Müdürü Celal Özcan ise, halkın huzur ve güveni için ilçe genelindeki yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Gürbüz Karakuş, emniyete destek veren 68 hayırsever ve işadamına teşekkür belgesi verirken, Emniyet Müdürü Celal Özcan ise 15 kişiye plaketlerini verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceyhan Emniyetine Destek Veren İş Adamlarına Plaket Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement