CHP Dalaman İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP Dalaman İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

CHP Dalaman İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı

CHP Dalaman İlçe Teşkilatı tarafından Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

07.07.2012 17:34

CHP Dalaman İlçe Teşkilatı tarafından Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıya partililerin yanı sıra Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Taksi Kooperatifi Başkanı Nazmi Yılmaz, Esnaf Odası Başkanı Şevket Takar katıldı.

Toplantının başkanlığını İlçe Başkanı Erol Ertnç yaparken, başkan yardımcılığını Yönetim Kurulu Üyesi Bedir Fırat yaptı. İlçe Başkanı Erol Ertunç'un açılış konuşması ile başlayan toplantıda gündemdeki konular değerlendirildi.

Daha sonra konuşan CHP Muğla Milletvekili Ömer Suha Aldan Özel Yetkili Mahkemelerin kalktığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia ederek hükümeti ve başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. Aldan, "ÖYM'lerle ilgili düzenlemenin yapıldığı gün ben Sayın Cumhurbaşkanımız ile Finlandiya gezisine gidecektim. Ama gece Sayın Cumhurbaşkanı'nın 'kulağı ağrıyor' diye gezi iptal edildi. Daha sonra bu gezinin neden iptal edildiğini daha iyi anlıyorum" diyerek bazı iddialarda bulundu.

"UÇAĞIMIZI RUSYA DÜŞÜRDÜ"

Türkiye'nin Suriye ile olan ilişkileri konusunda da eleştirilerde bulunan Ömer Süha Aldan "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Suriye tarafından düşürülen uçağımızda şehit olan iki askerimizin kanı yerde kalmaması için söylemlerde bulundu. Bunu söylerken Suriye'ye direk saldıralım da demek istemedi. Ama

bize göre uçağımızı Suriye değil Rusya düşürmüştür. Bunun içindir ki her konuşmasında asan kesen Recep Tayyip Erdoğan bu konuda bir şey yapamamıştır" dedi.

Dalaman Adliyesi'nin kapatılması konusunda ellerinden geleni yaptıklarını da ifade eden Milletvekili Aldan "Dalaman Adliyesi'nin kapatılmasının ne kadar yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık. Bir arkadaşımız Bakanla bir milletvekili arkadaşımızda Başbakan ile görüştü. Ama ne yazık ki gelinen süreçte Dalaman Adliyesi kapatılmıştır. Kimsenin birbirine selam vermediği bu gergin ortamda daha fazlada yapılacak bir şey yoktur. Bununla ilgili olarak ileriki süreçte ortam sakinleştiği zaman çalışmalarımız sürecek" dedi.

CHP Dalaman İlçe Başkanı Erol Ertunç CHP Dalaman İlçe Teşkilatı tarafından toplanan 7.000 imzayı zarfın içerisinde Ömer Süha Aldan'a verdi.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

(İK)

07.07.2012 17: 14: 52

TSI

NNNN - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Dalaman İlçe Teşkilatı Danışma Kurulu Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement