Cihanbeyli'de İstişare Toplanısı - Son Dakika
Yerel

Cihanbeyli'de İstişare Toplanısı

Cihanbeyli\'de İstişare Toplanısı

Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde esnaflar dertlerini istişare toplantısında anlattı.

17.06.2014 16:52

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde esnaflar dertlerini istişare toplantısında anlattı.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediyesi'nin düzenlediği esnafla istişare toplantısına Cihanbeyli İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası İlçe Başkanı Kemal Belgin, Ziraat Odası İlçe Başkanı Galip Yeşilırmak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi İlçe Başkanı Kenan Belgin, Şoförler ve Otomobilciler Odası İlçe Başkanı Mehmet Ekinci, Cihanbeyli Ticaret Borsası Başkanı Hacı Kabakcı, Emniyet Amiri Ali Harmancı, belediye birim amirleri ve esnaflar katıldı.

Düzenlenen toplantıda halka açık, katılımcı bir belediyecilik örneği sergilediklerini söyleyen Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, "Esnafımızın ve ilçemizin yararı için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün burada alacağımız kararlar hepimizin ortak kararı olacak. Önümüzdeki dönem bu tür toplantıları daha sık gerçekleştireceğiz. Sorunlarımıza ortak çözümler üreteceğiz. Belediye olarak problemlerin çözümü noktasında elimizden geleni yapacağız" dedi.

Toplantıda esnafların dertleri ve şikayetleri konuşularak bazı kararlar alındı. Buna göre; Ankara-Konya Caddesine çift taraflı park yapılacak, esnaf kendi aracını Ankara-Konya Caddesine park etmeyecek, traktör bayileri caddeleri işgal etmeyecek, 1 saatten fazla durdurulan araçlar için park ücreti alınacak, ağır vasıta araçlar kamyon garajı haricinde park yapamayacak, kaldırım işgaline son verilecek, esnaf ürünlerini kaldırımlara koymayacak, imarı yönden sorun olmaması durumunda iş yerlerine sundurma yaptırma izni verilecek. Seyyar satıcıların durumlarının da görüşüldüğü toplantıda, hal binası yıkılıncaya kadar seyyar satıcıların bu alanda çalışmalarına, ilçe dışından gelen seyyar satıcılara kesinlikle izin verilmemesine ve hurdacıların mahallelerde dolaşmasının da yasaklanmasına oy birliği ile karar verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cihanbeyli'de İstişare Toplanısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement