Çınar Kaymakamı Şanlı Köylülerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika
Yerel

Çınar Kaymakamı Şanlı Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Çınar Kaymakamı Şanlı Köylülerin Sorunlarını Dinledi

Diyarbakır'ın Hani ilçesinden Çınar ilçesine atanan İsmail Şanlı, köy halkı ile tanışarak köylülerin sorunlarını dinledi.

10.10.2013 17:21

Diyarbakır'ın Hani ilçesinden Çınar ilçesine atanan İsmail Şanlı, köy halkı ile tanışarak köylülerin sorunlarını dinledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü ve daire amiri ile Leblebitaş köyüne ziyaret gerçekleştiren Kaymakam Şanlı'yı köylüler davul ve zurnalarla karşıladı. Kaymakam Şanlı, çocuklarının okula gönderilmesi gerektiğini belirterek matematiği, geometriyi, sosyal bilgileri bilmeyen birinin iyi bir çiftçi veya iyi bir çoban dahi olamayacağını vurguladı. Çadır sohbetlerinden sonra köy okulunu ziyaret eden Kaymakam Şanlı ve beraberindekiler burada öğrencileri ve öğretmenleri ziyaret ederek okulun sorunları hakkında bilgi aldı. Daha sonra öğretmenler ile mesleki konuşma gerçekleştiren Kaymakam Şanlı, "Vicdani sorumluluk noktasında insanı kendi başına bırakan belki de tek meslek öğretmenlik mesleğidir. Çünkü sonuçlarının çok sonradan belli olduğu dolayısıyla diğer meslekler gibi hemen dönüşüm alınamadığını, fakir, eğitimsiz ve geri kalmış toplumların sürekli yönetilmeğe mahkum bırakıldığını, bu sebepten ötürü zengin ve eğitimli toplumları yöneten, fakir ve eğitimsiz toplumların yönetilen konumunda kaldıkları bu sebepten çocuklarımızın her türlü ideolojiden uzak salt eğitimin verilmesi gerekmektedir" dedi.

Kaymakam Şanlı, ziyaretlerinin ardından köyden ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çınar Kaymakamı Şanlı Köylülerin Sorunlarını Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement