Cü'de Kanser Hastaları İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Cü'de Kanser Hastaları İçin Etkinlik Düzenlendi

Cü\'de Kanser Hastaları İçin Etkinlik Düzenlendi

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören kanser hastaları için etkinlik düzenlendi.

08.04.2014 16:15

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören kanser hastaları için etkinlik düzenlendi.

Radyasyon Onkoloji Merkezi'nde tedavi gören hastaların moral ve motivasyonlarını arttırmak adına düzenlenen programda hastalara hediye ve gül dağıtıldı.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Levent Özdemir, Doç. Dr. Ekber Şahin, Doç. Dr. Kenan Kaygusuz, Medikal Onkolojisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. M. Metin Şeker, Hastane Başmüdürü Rahmiye Gültekin, sağlık çalışanları ve hastalar katıldı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, "Sosyal etkinlikte gördük ki kanser hastalarımız son derece mutlu oldular. Onların güler yüzünü görmek bize son derece mutluluk verdi. Bu vesile ile tüm kanser hastalarımıza sağlıklı günler ve mutluluklar diliyoruz." dedi.

Başhekim Prof. Dr. Gökçe ise konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek "İyi bir etkinlik oldu. İyi günlerde hastalarımızla her zaman beraber olmayı temenni ediyor ve diliyoruz." şeklinde konuştu.

Törene katılan Sivas Jandarma Alay Komutanlığı'ndan Yarbay Önder Şefik, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 175. yıl etkinlikleri kapsamında hastalara hediyeler verdi.

Rektör Yardımcısı Hizmetli ve hastane yönetimi, hastaları ziyaret ederek geçmiş dileklerinde bulunduktan sonra hastalarla birlikte Onkoloji Merkezi bahçesine meyve ağaçları ve çam fidesi dikti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de Kanser Hastaları İçin Etkinlik Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement