Değişimin Liderleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika
Yerel

Değişimin Liderleri Sertifikalarını Aldı

Değişimin Liderleri Sertifikalarını Aldı

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Değişim Liderliği Projesi” kapsamında 5 gün eğitim gören okul müdürlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

09.02.2015 11:02

Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Değişim Liderliği Projesi" kapsamında 5 gün eğitim gören okul müdürlerine sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Kalkınma Bakanlığı ile Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından doğrudan faaliyet desteği kapsamında finanse edilen "Değişim Liderleri Projesi" çerçevesinde okul müdürlerine yönelik 5 gün süren eğitim çalışması sona erdi. Sertifika almaya hak kazanan okul müdürlerine sertifikalarını İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Çukurova Üniversitesi'nde düzenlenen törende verdi.

Turan Akpınar, İl Milli Eğitim AR-GE biriminden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Emekli Talim Terbiye Kurulu Üyesi Alp Boydak'ın "Beyin Yarımküreleri ve Öğrenme Stilleri" konulu eğitim dersini bir süre okul müdürleri ile birlikte dileyerek, Boydak'a katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür edip, hediye olarak tablo sundu.

Sertifika dağıtım töreninde eğitimlerini tamamlayan okul müdürlerine hitaben konuşan Akpınar, eğitimin 30 saatlik etabının bittiğini, yaz aylarında ise 60 saatlik ikinci etaba devam edileceğini kaydetti. Akpınar, "Amacımız, burada aldığınız eğitimlerle okullarınızda daha aktif bir rol ve daha iyi bir hizmet üslenmeniz. Bu atmosferi önümüzdeki aylar içerisinde yapılan çalışmalarla daha iyi bir noktaya birlikte taşıyacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Sertifika almaya hak kazanan okul müdürlerine sertifikaları dağıtılmasının ardından birlikte aile fotoğrafı çektirildi. Gerçekleşen sertifika dağıtım törenine İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaplan, İl Milli Eğitim Müdür yardımcıları ve şube müdürleri, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın, Prof. Dr. Ayhan Aydın, Prof. Dr. İnayet Aydın, Doç. Dr. Nurdan Kalaycı, Doç. Dr. Kürşad Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Kırdök ve Küresel Eğitim Liderleri Patformu Kurucusu Gökhan Yücel katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Değişimin Liderleri Sertifikalarını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement