Demirgil'den, Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Cihangirlioğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Demirgil'den, Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Cihangirlioğlu'na Ziyaret

Demirgil\'den, Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Cihangirlioğlu\'na Ziyaret

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, Yıldızeli Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Nurettin Cihangiroğlu'nu ziyaret etti.

03.03.2014 13:25

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, Yıldızeli Esnaf Odaları Birliği Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Nurettin Cihangiroğlu'nu ziyaret etti.

Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil, yapılan seçimler sonrası başkanlığa yeniden seçilen Yıldızeli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Cihangiroğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Esnaf Odaları Birliklerinin esnafın sorunlarının çözümü noktasında önemli bir görevi üstlendiğini dile getiren Demirgil, "Yeniden güven t tazeleyerek başkanlığa seçilen Yıldızeli Esnaf Odaları Birlik Başkanı Nurettin Cihangiroğlu ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Esnaf ve sanatkarlar kredi ve kefalet kooperatifi olarak her zaman esnaf ve sanatkarlarımızın yanındayız. Esnaf ve sanatkarımıza sağladığımız düşük faizli krediler ile destek oluyoruz. Yıldızeli'nde de Yıldızeli Esnaf Kredi ve Kefalet kooperatifimiz aracılığıyla esnaflarımıza kredi kullandırıyoruz. Kooperatif kredilerimizden yararlanmak isteyen Suşehrililerimiz kooperatifimize müracaat ederek düşük faizli kredilerden yararlanabilirler" dedi.

Yıldızeli Esnaf Odaları Birliği Başkanı Nurettin Cihangiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sivas Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil'e ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Yıldızeli Esnaf Odaları Birliği olarak Yıldızeli esnafımızın gelişip büyümeleri için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz. Bizi bu göreve layık gören esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirgil'den, Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Cihangirlioğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement