Develi'den Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Develi'den Teşekkür

Develi\'den Teşekkür

Seyhan Kaymakamlığı'nı yürütürken bir süre önce Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan İsmail Hakkı Develi'ye bir grup gazeteci hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.04.2012 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Kaymakamlığı'nı yürütürken bir süre önce Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan İsmail Hakkı Develi'ye bir grup gazeteci hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kent Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Osman Palamut, 5 Ocak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aliye Gültekin ve adanamedya.com haber portalı editörü Taner Talaş'ı makamında kabul eden İsmail Hakkı Develi, atandığı yeni görev dolayısıyla İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'a teşekkür ederek, şükranlarını sundu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın öneri ve tensipleri sonucu Genel Sekreterlik görevinin gündeme geldiğini anlatan Develi, "Bundan dolayı Sayın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilimize teşekkür ediyorum. Güvenlerine layık olmaya çalışacağım. Ben bir kaymakamım. İçişleri Bakanlığı'nda görevli biriyim. Bakanlığımızın muvaffakatı ile yeni göreve atandım. Bana bu görev için izin veren Sayın Valimiz Hüseyin Avni Coş'a, Sayın Bakanımıza ve Bakanlığımızın değerli yetkililerine teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

İsmail Hakkı Develi, Genel Sekreterlik görevine gelme arzusunun ortaya çıkmasıyla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Ben Niğde'nin Çamardı ve Siirt'in Pervari ilçelerinde hem kaymakamlık, hem de belediye başkanlığı görevlerini birlikte yürüttüm. Bundan dolayı belediye hizmetlerine aşinalığım ve sevdam var. Meslek hayatım boyunca bir vatandaşımızın bile bir sorununa çözüm olmak, onun derdine ortak olmak, hayat standardını yükseltmek, benim için başarı olarak kabul edilmiştir. Hedefim budur. Amacım insanları yüceltmektir."

Adana'da görev yaptığı süre içinde her Adanalı'dan, sivil toplum kuruluşlarından, yöneticilerden daima destek gördüğünü belirten Develi, "Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Ben devletin bir memuruyum. Belediyenin meclisi ve encümeni var. Bunlar karar organlarıdır. İcra organı da Başkanlıktır. Ben meclisimizin, encümenimizin ve başkanımızın emir ve talimatları doğrulduğunda görevimi ifa ederim. Belediye hizmetlerinde ne eksiklik varsa sorumlusu benim. Başarı olacaksa da mesai arkadaşlarımın, meclisimizin, encümenimizin ve başkanımızındır" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Develi'den Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement