Diyarbakırspor, Galatasaray'dan Oyuncu Talep Etti - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırspor, Galatasaray'dan Oyuncu Talep Etti

Diyarbakırspor, Galatasaray\'dan Oyuncu Talep Etti

Kayyum Duran: "Başkan Ünal Aysal, 6 oyuncu talebimizi olumlu karşıladı"

28.06.2013 12:28

45 yıl aradan sonra amatör lige düşen Diyarbakırspor, Galatasaray'dan 6 oyuncu istedi.

Bir süre önce Diyarbakır 1. Sulh Hukuk Mahkemesince Diyarbakırspor'a kayyum olarak atanan Abdulkadir Duran yaptığı açıklamada, önceki gün İstanbul'da Galatasaray Kulüp Başkanı Ünal Aysal'ı ziyaret ettiğini söyledi.

Türk Telekom Arena Stadı'nda gerçekleşen ve yöneticiler Lütfü Arıboğan ve Adnan Nas'ın da katıldığı ziyarette Başkan Ünsal'ın büyük misafirperverlik gösterdiğini anlatan Duran, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 2 ay önce de Başkan Aysal'ı ziyaret etmiş ve Diyarbakır'da Galatasaray ile bir hazırlık maçı oynama teklifinde bulunmuştuk. Önceki günkü görüşmede Başkan Aysal, Fatih Terim ile yapacağı görüşmenin ardından hazırlık maçının tarihini belirleyeceklerini söyledi. Kulübümüzün yaşadığı ekonomik sıkıntıyı dile getirerek, Galatasaray altyapısından 6 oyuncu istedik. Başkan Ünal Aysal, 6 oyuncu talebimizi olumlu karşıladı. Galatasaray'dan 6 oyuncuyu 1 yıllığına kiralayacağız. Ayrıca kulübe gelir getirecek projelerle ilgili deneyimlerini aldık. Verdikleri destek için kendisine çok teşekkür ediyoruz."

Abdulkadir Duran, Diyarbakırspor'un kapanmaması için çaba sarf ettiklerini ifade ederek, "6 Temmuz 2013 günü yapılacak olağanüstü genel kurulda bir grup arkadaşımla yönetime talip olmaya karar verdik. 45 yıllık kulübün kapanmaması için tüm zorluklara karşı mücadele edeceğiz" dedi.

Duran, ayrıca 9 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını da sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakırspor, Galatasaray'dan Oyuncu Talep Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement