DP'den Başkan Zolan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

DP'den Başkan Zolan'a Ziyaret

DP\'den Başkan Zolan\'a Ziyaret

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

05.08.2016 16:47

Demokrat Parti (DP) Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Demokrat Parti Denizli İl Başkanı Aşkın Çelik ve yönetimi, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret ederek, 15 Temmuz'dan bu yana gösterdiği özveriden dolayı teşekkür etti.

Kabulü dolayısıyla Başkan Zolan'a teşekkür eden Çelik, "Kara bir leke olarak gördüğümüz 15 Temmuz'u halkımızın ferasetiyle, cesaretiyle, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla meydanlara inerek savuşturduk. Allah'ım bir daha bugünleri bize göstermesin. 15 Temmuz'dan itibaren halkımızla birlikte, cesaretiniz ve özverinizle canınızı ortaya koyarak Denizlimizde bir vatandaşımızın burnu dahi kanamadan bu şerri atlatmamızı sağladınız. Bu nedenle DP il teşkilatı olarak şükranlarımızı sunarız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zolan, "Ülkem çok büyük bir badireden geçti. 15 Temmuz akşamı ülkemi paramparça etmek isteyenler, asker kıyafeti içine girerek ihanet etmekte geri adım atmaksızın bir başlangıç yaptılar. Çok şükür başta milletimizin meydanları doldurmasıyla, demokrasiye, milli iradeye, seçmiş olduğu adamlarına, ülkesine, vatanına, bayrağına sahip çıkmasıyla bu badireyi atlattık. Demokrasi ve milli irade galip geldi. Millet galip geldi" ifadelerini kullandı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DP'den Başkan Zolan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement