Dündar Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Dündar Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu

Dündar Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gönüllü oluşumlara her zaman destek vereceklerini söyledi.

11.01.2012 11:30

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gönüllü oluşumlara her zaman destek vereceklerini söyledi.

Osmangazi Kent Konseyi 2012 yılı faaliyet raporunu görüşmek üzere Ördekli Kültür Merkezi'nde toplandı. Toplantıya Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da katılarak destek verdi. Kent konseyi gibi gönüllük esasıyla kurulan toplulukların önemine işaret eden Dündar, "Toplumun her kesimi burada kendine yer bulabiliyor, sesini gerekli mercilere duyurma fırsatı yakalıyor. Sizlerin görüşleri bizim için büyük önem taşıyor" dedi.

Üyelere seslenen Başkan Dündar, "Kadın, engelli ve gençlik meclisleri başkanlarına da çok iş düşüyor, sizler temsil ettiğiniz grupların sesi olacak ve daha ileriye nasıl gidebiliriz bunu ortaya koyacaksınız" dedi.

Kent Konseyi yöneticilerine ve üyelerine başarılar dileyen Başkan Dündar belediyenin tüm birimleriyle 2012'de de Bursa'ya değer katacak yeni projeler üretip daha güzel ve yaşanabilir bir Osmangazi için çalışacaklarını da tekrarladı.

Osmangazi Kent Konseyi Başkanı Zeki Eker öncülüğünde toplanan Kadın Meclisi Başkanı Meryem Civelek, Engelliler Meclisi Başkanı Şaziye Uysal ile Gençlik Meclisi Başkanı Hatip Yıldırım ve üyeler, önümüzdeki günlerde hayata geçirilecek yeni projelerin de müjdesini verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dündar Kent Konseyi Üyeleri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement