Durağan Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Durağan Belediyesi Çalışmaları

Durağan Belediyesi Çalışmaları

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin önemli ihtiyaçları arasında olan altyapı, içme suyu ve çöp sorunu gibi sıkıntıların giderilmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını bildirdi.

03.07.2014 17:59

Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, ilçenin önemli ihtiyaçları arasında olan altyapı, içme suyu ve çöp sorunu gibi sıkıntıların giderilmesi için gerekli girişimlerin yapıldığını bildirdi.

Kılıçaslan, yaptığı açıklamada, Durağan Belediyesine ait Green Park ve İkiz Gölet'te bulunan Sosyal tesislerin yeniden elden geçirilerek vatandaşın hizmetine sunulmaya hazırlandığını söyledi.

Durağan halkının sosyal hayattan yararlanması için tesislerin halkın hizmetinde olacağını aktaran Kılıçaslan, "Tesislerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Son aşamaya gelindiğinde ya belediye adına ya da özel sektöre vererek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Green Park tesisimizi yeniden elden geçirdik. İlçenin önemli ihtiyaçları arasında olan altyapı, içme suyu ve çöp sorunu gibi sıkıntıların giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunduk" dedi. - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Durağan Belediyesi Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement